Tapamme toimia

Loistava isännöinti on aktiivista ja eettistä

Useimmille osakkeen omistajille asunto on kallein omaisuus, joka ansaitsee arvonsa mukaista huolenpitoa. Hoidamme työmme huolella, jotta taloyhtiön arvo säilyy, kustannusten ennustaminen on helppoa ja rahaa säästyy. Loistoisännöinti on aina taloyhtiön puolella ja tekee asumisesta ja omistamisesta mukavaa ja turvallista.

Olet aina perillä siitä, mitä taloyhtiössä tapahtuu

Pidämme osakkaat ja asukkaat ajan tasalla aktiivisella tiedottamisella. Palveluumme kuuluu kuukausittainen tiedote, jossa käydään läpi ajankohtaisia asumiseen ja omistamiseen liittyviä aiheita.

Taloyhtiöstrategian laadinta sisältyy palvelumme hintaan

Huolella laadittu taloyhtiöstrategia takaa sen, että isännöinti on suunnitelmallista, taloudellista ja osakkaiden tahtotilan huomioivaa. Strategioita on kolmenlaisia: 1) parannetaan kiinteistön kuntoa ja ennakoidaan tulevia korjauksia, 2) ylläpidetään kiinteistön kuntoa ja tehdään korjauksia tarpeen mukaan ja 3) kulutetaan kiinteistö loppuun ja tehdään vain pakolliset korjaukset.

Opastamme ja perehdytämme

Mitä paremmin taloyhtiön osakkaat ja hallitus tuntevat omat roolinsa, oikeutensa ja vastuuna, sitä helpompaa heidän on saada äänensä kuuluviin ja kehitysideansa esille. Jos taloyhtiössä ilmenee rooleihin liittyviä osaamistarpeita, olemme mielellämme apuna!

Autamme vähentämään taloyhtiön päästöjä ja kustannuksia.

Liittyvätpä taloyhtiön tarpeet hiilijalanjäljen pienentämiseen tai kustannusten leikkaamiseen, osaamme auttaa! Tarjoamme helppoja ja käytännönläheisiä ratkaisuja, jotka huomioivat kunkin taloyhtiön yksilölliset tarpeet!